Gå til innhold

Guds ord i praksis

Oppdag hvordan Guds ord utfordrer oss og gjør oss i stand til å leve 100 % etter hans vilje, så vi ikke lenger trenger å falle i synd, men kan komme til et liv i seier.

Siste

«Gi akt på deg selv» – en kilde til velsignelse

Ånden kan veilede oss til en overflod av velsignelse, hvis vi er villige til å finne og erkjenne sannheten om oss selv.

De tre korsfestede, og deres etterfølgere

Tre menn ble korsfestet sammen på Golgata, men dagen endte med tre vidt forskjellige resultater. Hvem av disse er ditt forbilde?

Din vilje skje!

Jesu ord, både da han til verden og da han forlot den, var: «La ikke min vilje skje, bare din.» Dette er nøkkelen til enhet…

Kan man ha tro uten lydighet?

Hvor viktig er lydighet når det gjelder tro? Les dette bibelstudiet om lydighet og tro.

Kan man ha tro uten lydighet?

Hvor viktig er lydighet når det gjelder tro? Les dette bibelstudiet om lydighet og tro.

Ett som Faderen og Sønnen

Enhet blant kristne er tegnet for verden at Jesus Kristus faktisk ble sendt av Faderen. Men hvordan kan vi bli ett, som Faderen og Sønnen?

Hva betyr det å tro på Gud?

To believe in God is to believe that He is, and that His Word is true. Of course, this has implications for our day-to-day life…

Fra kortvarige trengsler til en evig fylde av herlighet

Ingen ønsker å få trengsler, men hvorfor er disse opplevelser måten til å få del i Guds herlighet på?

Trosgrunnlaget

Vi tror på Guds ord, og det har gitt oss vår profil. Når skriften så entydig taler om at det normale kristenliv burde være et liv i seier over synden, så tror vi det! Ved Den Hellige Ånds kraft er dette fullt mulig. Hør bare hva Paulus skriver til romerne: «For synden skal ikke få herske over dere, for dere er ikke under loven, men under nåden. Hva så? Skal vi synde siden vi ikke er under loven, men under nåden? Langt derifra!» Romerne 6,14-15.

Det er altså fullt mulig å komme til et seirende liv - det er absolutt ikke nødvendig å leve i synd! Vi kan bli sanne Jesu Kristi disipler som har oppfylt betingelsene han har satt, og nå følger ham på den nye og levende vei til evig liv. Er dette sant? Tusener i blant oss ville svare et rungende: JA! - ikke bare som en tro, men som en personlig erfaring ved Den Hellige Ånds hjelp.

Les mer
Følg oss