Gå til innhold

Temauke: Ordet om korset

Det finnes ikke et budskap på jorden som er så effektivt og kraftig til helt å forvandle våre liv som ordet om korset.

Jesus var seierherre på korset over all djevelens makt, og med dette samme redskapet kan vi komme til et liv i full seier over synden, og mer enn det – åndelig vekst, og enhet i Kristi legeme, den levende Guds menighet.

Dette er kjernen i kristendommen, den avgjørende nøkkelen der personlige forhold, et av de mest kompliserte aspekter av livet, kan bli bevart i fantastisk enhet mellom folk så forskjellige som jøder og grekere. (1. Korinter 1,24-25; 1. Korinter 12,13) For en herlig mulighet!

Kraften som er gitt til oss ved ordet om korset er en kraft som kan sette alt i rette skikk i henhold til Guds visdom. Dette er praktisk kristendom; dette er et budskap som kan gjennomsyre og forandre våre liv.

Følg med i denne uken når vi har fokus på dette viktige temaet med klare, opplysende og inspirerende artikler som publiseres hver dag! For et mer inngående studie av «Ordet om korset», les vår anbefalte e-bok: «Jeg er korsfestet med Kristus», av Elias Aslaksen.

Kjernen

Hva er de revolusjonære, frigjørende kjernelæredommene til Jesus Kristus og apostlene? Hvordan kan de brukes i praksis i hverdagslivet?

Last ned gratis e-bok

Jeg er korsfestet med Kristus

Dette heftet er basert på det som Paulus skriver i Galaterne 2,19-20: «Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg.” Her forklarer Elias Aslaksen hva dette betyr, og hvordan leseren kan ha samme vitnesbyrd som Paulus i sitt eget liv.

Følg oss