Gå til innhold

Velkommen!

Vi presenterer AktivKristendom!
1295-Welcome-to-activechristianity-ingress

Vi presenterer AktivKristendom!

Etter mange måneder med forberedelser er vi stolte av å kunne ønske deg velkommen til AktivKristendom, et nytt nettsted av Brunstad Christian Church!

Dette nettstedet er spesielt for deg som lengter etter å leve livet ditt på samme måte som Jesus Kristus levde sitt liv her på jorden.

«For til dette ble dere kalt, fordi også Kristus led for dere, og etterlot dere et eksempel, for at dere skal følge i hans fotspor, han som ikke gjorde synd, og det ble ikke funnet svik i hans munn.» 1. Peter 2,21-22.

For mer informasjon om hva vi tror kan du se på vår troserklæring .

Spennende nye funksjoner

I tillegg til det nye navnet, omprofilering og et nytt utseende, finnes det flere nye funksjoner, som for eksempel sider om kjernelærdommer , med alt du trenger å vite om utvalgte sentrale lærdommer. Les gjennom artikkelseriene, ta en quiz for å teste dine kunnskaper eller se på ofte stilte spørsmål for korte og enkle svar på diverse spørsmål.

Ikke glem å sjekke ut Spørsmål- og Svaravdelingen der du kan finne en hel rekke svar på spørsmål som dekker mange områder. Har du et spørsmål som ikke er besvart? Gi oss beskjed! Send oss en melding via kontaktsiden , og vi vil gjøre vårt aller beste for å svare på spørsmålet ditt, og kanskje legge det til nettstedet vårt.

I løpet av de neste månedene kan du se frem til flere oppdateringer med mange flere spørsmål og svar, flere temasider, gratis bibelstudier og et nytt kategorisystem som vil gjøre det lettere raskt å filtrere og finne artikler av interesse.

Engasjer deg!

Vi håper at innholdet på AktivKristendom vil inspirere og hjelpe deg til å leve disippellivet som Skriftene taler om.
Så ta en titt og engasjer deg! Still spørsmål, følg oss på sosiale medier, og del innholdet som har hjulpet deg!

Kjernen

Hva er de revolusjonære, frigjørende kjernelæredommene til Jesus Kristus og apostlene? Hvordan kan de brukes i praksis i hverdagslivet?

jeg-er-korsfestet-med-kristus
Last ned gratis e-bok

Jeg er korsfestet med Kristus

Dette heftet er basert på det som Paulus skriver i Galaterne 2,19-20: «Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg.” Her forklarer Elias Aslaksen hva dette betyr, og hvordan leseren kan ha samme vitnesbyrd som Paulus i sitt eget liv.

Følg oss