Gå til innhold

Velkommen til AktivKristendom!

Vi gleder oss over å kunne presentere vårt nye nettsted. Ta deg tid til å utforsker det!

Vi presenterer AktivKristendom!

Vi stolte av å kunne ønske deg velkommen til AktivKristendom, et nettsted av Brunstad Christian Church!

Dette nettstedet er spesielt for deg som lengter etter å leve livet ditt på samme måte som Jesus Kristus levde sitt liv her på jorden.

«For til dette ble dere kalt, fordi også Kristus led for dere, og etterlot dere et eksempel, for at dere skal følge i hans fotspor, han som ikke gjorde synd, og det ble ikke funnet svik i hans munn.» 1. Peter 2,21-22.

For mer informasjon om hva vi tror kan du se på vår trosgrunnlag.

Spennende nye funksjoner

I tillegg til det nye navnet, omprofilering og et nytt utseende, finnes det flere nye funksjoner, som for eksempel sider om kjernelærdommer, med alt du trenger å vite om utvalgte sentrale lærdommer, samt et utvalg av e-bøker som kan lastes ned gratis.

Ikke glem å se på Spørsmål- og svar, der du kan finne en hel rekke svar på spørsmål som dekker mange områder. Har du et spørsmål som ikke er besvart? Gi oss beskjed! Send oss en melding via kontaktsiden, og vi vil gjøre vårt aller beste for å svare på spørsmålet ditt, og kanskje legge det til nettstedet vårt.

I løpet av de neste månedene kan du se frem til flere oppdateringer med flere temasider, gratis bibelstudier og et nytt kategorisystem som vil gjøre det lettere raskt å filtrere og finne artikler av interesse.

Engasjer deg!

Vi håper at innholdet på AktivKristendom vil inspirere og hjelpe deg til å leve disippellivet som Skriftene taler om.

Så ta en titt og engasjer deg! Still spørsmål, følg oss på sosiale medier, og del innholdet som har hjulpet deg!

Kjernen

Hva er de revolusjonære, frigjørende kjernelæredommene til Jesus Kristus og apostlene? Hvordan kan de brukes i praksis i hverdagslivet?

Last ned gratis e-bok

Jeg er korsfestet med Kristus

Dette heftet er basert på det som Paulus skriver i Galaterne 2,19-20: «Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg.” Her forklarer Elias Aslaksen hva dette betyr, og hvordan leseren kan ha samme vitnesbyrd som Paulus i sitt eget liv.

Følg oss