Vennligst logg inn eller registrer deg for å laste ned e-bøker.

Også tilgjengelig i Deutsch, English, Français, Nederlands, Norsk, Suomi, Türkçe

Å være kristen

I korte, tydelig skrevet kapitler, dykker Elias Aslaksen inn i hva det betyr å være kristen, hvorfor man skal være kristen, og hvordan man blir kristen. Hvert kapittel er konsist og rett på sak, og bruker Guds ord til å vise hvordan vi skal ha det i våre egne kristne liv. Aslaksen går ikke rundt grøten, og bruker vanlig språk som ikke kan misforstås av noen. Det er ved å tro på Jesus som Guds Sønn og tro på det arbeidet som han gjorde for oss mens han var på denne jord, og ved å følge i hans fotspor og adlyde budene han ga oss, at vi er sanne kristne, sanne Kristi etterfølgere. I dette sanne og nyttige heftet kan du lese om detaljene i ekte kristendom og hvordan vi kan gjennomføre det i vårt eget liv.

Heftet tilbakeviser kunstig religiøsitet og et liv i ytre form og skikk, og beskriver det indre livet foran Guds ansikt, i enkel tro og lydighet. Det er et liv i handling, et liv i endring, forvandling og bevegelse fremover. Det er et enormt arbeid som foregår med en slik sjel. En kristen gjennomgår litt av en utvikling.

«Elsk ham igjen som har elsket deg så høyt. Forakt ikke hans blod, som er utgydt for deg til syndenes forlatelse og til et seirende liv.»