Gå til innhold
Vennligst logg inn eller registrer deg for å laste ned e-bøker.

Tilgjengelig på Afrikaans, Deutsch, English, Español, Suomi, Français, Italiano, Nederlands, Norsk

Den nye pakt og lovløshetens hemmelighet

Den nye pakt er en personlig pakt som vi gjør med Gud, hvor vi forplikter oss til å adlyde all hans vilje og til gjengjeld forplikter han seg til å utstyre oss med alt vi trenger for å gjøre dette. Lovløshetens hemmelighet er at folk flest bortforklarer denne delen av nåden som Jesus har overlevert oss, og i stedet forvender de Guds nåde til en tillatelse til å synde.

Vi lever i de siste tider. Vanskelige tider, fordi folk har gudsfryktighetens skinn, men fornekter dens kraft. De vender seg bort fra sannheten og til eventyr. (2. Timoteus 3,1-5) De frarøver Jesu blod av dets kraft.

Men Sigurd Bratlie våger å avsløre hykleriet som skjuler seg bak uttrykk som: «Under blodet», «Golgataverket holder», eller «Halleluja» og «Takk og lov». Han fremhever hva det er at vi som kristne må gjøre for å holde vår side av pakten som vi gjorde med Gud i Kristus Jesus. Gud lover å utslette våre synder, å velsigne oss med all åndelig velsignelse, og med de jordiske ting som vi trenger. Og til gjengjeld må vi forplikte oss til å gi alt. Til å adlyde all hans vilje. Til å holde Jesu bud.

Denne boken vekker leseren å følge Jesus på den smale livets vei; for hvis vi ikke følger ham på denne veien kan vi aldri gå i fotsporene til ham som ikke gjorde synd. (1. Peter 2,21-24) Må det være en vekkelse som rører våre hjerter for å dø med ham, så vi kan leve sammen med ham, slik at alt dette bedraget – denne falske lære og lovløshet – kan bli avslørt før Jesus kommer igjen.

Kjernen

Hva er de revolusjonære, frigjørende kjernelæredommene til Jesus Kristus og apostlene? Hvordan kan de brukes i praksis i hverdagslivet?

Følg oss