Vennligst logg inn eller registrer deg for å laste ned e-bøker.

Også tilgjengelig i Afrikaans, Deutsch, English, Français, Italiano, Nederlands, Norsk, Română, Suomi

Guds evangelium

Sigurd Bratlies hjerte var å avsløre Satans bedrag og vise mennesker sannheten i Guds evangelium. Man kan se det i innledningen som han skrev til denne boken:

«Det har ligget meg på hjerte å få fram den forferdelige villfarelse som Antikrists ånd har maktet å føre inn blant de mange millioner mennesker som påkaller Gud. Denne ånd har bortforklart troens lydighet, og derved hele evangeliet.

Antikrists ånd har også forfalsket nåden, slik at de fleste av disse menneskene tror de er Guds barn uten å være det. For å få fram denne forførelsen, og derved også den sanne nåden og evangeliet, har jeg fremstilt dette i kapitler. Dette går igjen i hvert kapittel. Derfor kan du lese dem hver for seg, og få forståelse av villfarelsen nettopp i det emne du er interessert i. På alle områder i livet har denne villfarelsen gjort seg gjeldende.

Det er underlig hvordan denne villfarelsen allerede hadde gjort seg så gjeldende i apostlenes tid. Når du leser deres brev, ser du hvor kraftig de advarer mot denne forførelse, og formaner til å ta seg i vare for den. Når det var slik i apostlenes tid, hvordan er det da i vår tid?

Jeg håper at du vil ha fått en grundig forståelse av dette etter å ha lest disse kapitlene! Boken er beregnet på slike som vil bli disipler, slike som søker sann gudsfrykt.»