Gå til innhold

Ny oppdatering!

Vi gleder oss over å kunne introdusere vår fornyede nettside!

I løpet av de siste månedene har vi i AktivKristendom arbeidet med en spennende ny oppdatering av nettsiden, som lanseres i dag!

Denne oppdateringen består ikke bare av et nytt utseende, men inneholder også nye funksjoner som blant annet vil gjøre søket etter innhold mer effektivt.

Alt tilgjengelig innhold er å finne via verktøylinjen øverst. Innlegg, inkludert både artikler og media, er kategorisert på to måter. Under «Temaer» er innholdet sortert i de vanligste emnene, og under «Blogg» er innleggene plassert etter når de ble publisert – med de nyeste innleggene øverst. Rullegardin-menyen under «Blogg» sorterer i tillegg poster etter type: oppbyggelse, vitnesbyrd, spørsmål, og kommentarer.

«Kjernen» dekker emner som sammen danner en klar og forståelig oppsummering av det kristne evangeliet. Temaer som «Kristus åpenbart i kjød» og «Disippellivet» blir undersøkt og forklart ved hjelp av nøkkelpunkter, sammen med ofte stilte spørsmål, og linker til lignende innhold.

I tillegg til allerede tilgjengelig innhold, gleder vi oss også over å kunne introdusere e-bøker som en ny del av våre tilgjengelig medier. Banebrytende titler som «Så stor en frelse» og «Bruden og skjøgen og de siste tider» kan nå lastes ned og leses.

Vi håper innholdet hos AktivKristendom fortsatt vil inspirere og hjelpe deg til å leve disippellivet som skriftene taler om.

Så se deg rundt og gjør deg kjent. Still spørsmål, følg oss på sosiale medier, og del innhold som har vært til hjelp for deg!

Kjernen

Hva er de revolusjonære, frigjørende kjernelæredommene til Jesus Kristus og apostlene? Hvordan kan de brukes i praksis i hverdagslivet?

Last ned gratis e-bok

Jeg er korsfestet med Kristus

Dette heftet er basert på det som Paulus skriver i Galaterne 2,19-20: «Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg.” Her forklarer Elias Aslaksen hva dette betyr, og hvordan leseren kan ha samme vitnesbyrd som Paulus i sitt eget liv.

Følg oss