Gå til innhold

Tema: Bekymring

Dette er en kjent fristelse for mange av oss.

Bibelen sier: «Vær ikke bekymret for noe …» Filipperne 4,6. Uansett hva vår situasjon er, er det ingen tvil om at det er mye som vi bekymrer oss for.

Familie, helse, jobbsikkerhet, regninger, trygghet – listen er lang. Også: «Hva tenker andre mennesker om meg? Hvilke valg skal jeg ta for fremtiden min? Er jeg klar når Jesus kommer tilbake?»

«… men la i alle ting bønneemnene deres komme fram for Gud i påkallelse og bønn med takk.» Filipperne 4,6. Som kristne og disipler er vi ikke immune mot hverdagens trykk og sorger, men vi har en rik kilde av hjelp i Guds ord, styrken i vårt forhold til Jesus som vi kan gjøre bruk av, og full visshet om at Guds løfter er sanne.

Besøk hjemmesiden vår i løpet av denne uken og neste for praktisk hjelp til å bekjempe negative tanker, for inspirerende artikler om tro og Gud, og en rekke vitnesbyrd fra kristne i alle aldre, om hvordan de gjennom troen seirer i sine personlige kamper.

«Og Guds fred, som overgår all forstand, skal bevare deres hjerter og deres tanker i Kristus Jesus.» Filipperne 4,7.

Kjernen

Hva er de revolusjonære, frigjørende kjernelæredommene til Jesus Kristus og apostlene? Hvordan kan de brukes i praksis i hverdagslivet?

Last ned gratis e-bok

Jeg er korsfestet med Kristus

Dette heftet er basert på det som Paulus skriver i Galaterne 2,19-20: «Jeg er korsfestet med Kristus. Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg.” Her forklarer Elias Aslaksen hva dette betyr, og hvordan leseren kan ha samme vitnesbyrd som Paulus i sitt eget liv.

Følg oss