Et glimt av den fantastiske kampprisen

Vi hører at det å være en kristen er et liv i handling, men hvorfor er kampprisen verdt å kjempe for?

«Det som intet øye har sett og intet øre hørt, og det som ikke kom opp i noe menneskes hjerte, det har Gud beredt for dem som elsker ham.» 1. Korinter 2,9.

Kampprisen, belønningen, det ultimate målet for å kjempe mot synden i kjødet er så ufattelig enorm og verdifull at alt det vi har å gi opp her på jorden blekner betraktelig i sammenligning. Ord klarer ikke å beskrive hva som venter oss som kjemper for vår tro, men ved Åndens åpenbaring får vi et glimt av denne praktfulle herligheten. Dette kan ikke fattes med hodene våre, men med våre hjerter, med vår ånd!

Få en smak av den ufattelige herligheten som Jesus har reservert for sin brud i denne bemerkelsesverdige, rørende videoen – et intervju med Kåre J. Smith, leder av Brunstad Christian Church – og la den inspirere deg og oppgløde deg til å gå på i dine kamper og å stå fast som en seirende kristen, helt til slutten!

Les mer om Brunstad Christian Church (BCC) her:

Dette innlegget er tilgjengelig på

Hvis ikke annet er angitt, er siterte bibelvers hentet fra «Bibelen – Den Hellige Skrift i revidert utgave, 2007» (NB 88/07), utgitt av Norsk Bibel.