Hvordan har ditt syn for evigheten påvirket livet ditt på jorden?

Alle ens perspektiver om liv og livets betydning får en helt ny dimensjon når en kommer til tro på evigheten.

«Jeg kunne ønske av hele mitt hjerte at hvert menneske hadde det slik som jeg har det … Jeg har kommet til en glede som ingenting har vært i stand til å rokke.» Dette er en dristig uttalelse. Hva er det med Gary Fenns liv som gjør det så bra? Har Gud velsignet ham spesielt? Svaret på dette spørsmålet er ja, men ikke på grunn av det du kanskje tenker. Helt siden han var en ung mann som bestemte seg for å leve for Jesus og ingenting annet, har Gary hatt et enkelt mål. Det er å leve på en slik måte at han er velbehagelig for Jesus og dermed kan være trygg på det evige liv. På grunn av det fastbestemte målet har hans liv vært rik på måter han aldri hadde forestilt seg. Se denne videoen for å høre Gary snakke om dette livet, og begeistret anbefale å leve med et syn for evigheten.

For å lære hvordan man kan komme inn i utviklingen som Gary snakker om her, hvordan man kan seire når man fristes til å synde, og hvordan man kan leve det utrolig lykkelige livet som han snakker så lidenskapelig om, klikk på følgende lenker:

Slik gjør man rask fremgang i kristenlivet

7 måter å seire over synd på, likesom Jesus seiret

Ordet om korset: praktisk kristendom

Dette har avgjørende betydning for din lykke!

Gary Fenn er leder i BCC Connecticut i USA, og en av de åndelige rådgiverne for BCC i Nord-Amerika. Siden han begynte på veien for å følge Jesus som en sann disippel i sin tidlige ungdomstid, har Gary kommet til et rikt liv i Gud og har kunnet dele sin visdom og åpenbaring i Ordet med mange mennesker gjennom mange år. Det er hundrevis av mennesker som har fått hjelp på grunn av hans trofasthet.

Dette innlegget er tilgjengelig på

Hvis ikke annet er angitt, er siterte bibelvers hentet fra «Bibelen – Den Hellige Skrift i revidert utgave, 2007» (NB 88/07), utgitt av Norsk Bibel.